05 / 05 / 2024

Paranızı yatırmadan önce bir kez daha düşünün! İşte değeri en çok artacak kriptolar...

Paranızı yatırmadan önce bir kez daha düşünün! İşte değeri en çok artacak kriptolar...

Zaman içinde katlanarak büyümesi öngörülen kripto paralar fazlaca araştırılıyor. Peki zaman içinde değerinin katlanması öngörülen kripto paralar hangileri? İşte ayrıntılar...



Teknolojioku'dan Erhan Doğru'nun haberine göre, 2022'de değerinin artması beklenen kripto paralar şu şekilde:

Cardano

Cardano'nun zorlu birkaç ayı olmasına karşın, bu açık kaynaklı blok zinciri ağında iyi beklentiler bulunuyor. Cardano da geliştiricilerin dApp'ler hazırlaması ve akıllı sözleşmeler başlatması amacıyla platform görevi üstleniyor. Cardano'nun sistemi, uzman akademisyenler tarafından ve hakemli literatürün kullanımıyla dizayn edildi. Cardano 2022 yılında satın almak ve elde bulundurmak için en iyi kuruş altcoinlerden olarak dikkat çekiyor.

Stellar 

Harika bir kullanım alanına sahip Stellar, ağın yerel kriptosu olan Stellar Lumens (XLM) aracılığıyla işletilen dağıtılmış bir ödeme ağı. Ağ ile, para birimi ne olursa olsun, küresel olarak her yere düşük ücretlerle hızlı ödemeler gerçekleştirilebiliyor. 

Paranızı yatırmadan önce bir kez daha düşünün! İşte değeri en çok artacak kriptolar...

TerraUSD

TerraUSD (UST), Terra blok zincirinin merkezi olmayan ve algoritmik stabil koini olarak ön plana çıkıyor. TerraUSD dolara sabitli, ölçeklenebilir ve getirisi olan bir madeni para. TerraUSD, Terra topluluğuna değer katmak ve Dai gibi diğer stabilcoin liderlerinin karşı karşıya kaldığı ölçeklenebilirlik sorunlarının ortasında DeFi için ölçeklenebilir bir çözüm sağlamak amacıyla hayata geçirildi. Bu şekilde TerraUSD, kullanıcılara daha yüksek ölçeklenebilirlik, faiz oranı doğruluğu ve zincirler arası kullanım sağlıyor. 

Decentraland

Decentraland, bu seneki en yeni kripto projelerinden olarak dikkat çekiyor. Kullanıcıların kendi karakterlerini hazırlayabilecekleri ve oyun içi araziler satın alabilecekleri blok zincirin yer aldığı sanal bir dünya olan Decentraland'da tüm öğeler NFT olarak yapılandırıldı.

Binance USD

Binance USD (BUSD), Paxos ve Binance ile ortaklaşa piyasaya sürülecek olan New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı'nca da onay verilen, dolar cinsinde yeni bir stabilcoin. Binance USD, sağlıklı çeşitli kripto varlıklarına erişim ve ticaret sağlayan güvenilir ve verimli bir pazar olmak için oluşturuldu.

Paranızı yatırmadan önce bir kez daha düşünün! İşte değeri en çok artacak kriptolar...

Shiba Inu

2022 yılında yatırım yapılabilecek bir diğer yeni kripto para da Shiba Inu olarak dikkat çekiyor. SHIB, Reddit gibi sosyal medya sitelerinde yer alan yorumlarla beraber yüzde 1000'den fazla patladı ve 2021 Ekim'de ortaya çıktı. 

Dogecoin

Dogecoin, 2013'te Jackson Palmer ve Billy Markus tarafından oluşturulan açık kaynaklı bir kripto para birimi şeklinde belirtiliyor. Dogecoin başlangıçta popüler bir mem üzerine kurulu bir şaka şeklinde ortaya çıktı. Dogecoin'in yaratıcıları, onu, çekirdek Bitcoin izleyicisinin ötesinde daha fazla çekiciliği olacak eğlenceli, hafif yürekli bir kripto para birimi şeklinde dizayn etti. 2022 yılında satın alınabilecek altcoinlerden biri de Dogecoin.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön