05 / 05 / 2024

Paranızı yatırmadan önce bir kez daha düşünün! İşte değeri en çok artacak kriptolar...

Paranızı yatırmadan önce bir kez daha düşünün! İşte değeri en çok artacak kriptolar...

Zaman içinde katlanarak büyümesi öngörülen kripto paralar fazlaca araştırılıyor. Peki zaman içinde değerinin katlanması öngörülen kripto paralar hangileri? İşte ayrıntılar...



XRP

XRP, diğer para birimlerine köprü para birimi görevinde bulunan bir kripto para birimi olarak ön plana çıkıyor. Herhangi bir para biriminin başka bir para birimiyle değiştirilmesini daha kolay sağlar ve herhangi bir itibari para/kripto para birimi arasında ayrıma gitmez. Her 3 ila 5 saniyede bir yapılan işlemlerle daha az maliyete sahip ve daha ölçeklenebilir bir ödeme şeklinde gerçek dünyadaki yararı, diğer kriptolarla karşılaştırıldığında gerçek değer açısından daha iyi olmasına imkan verir. 

USD Coin

Paranızı yatırmadan önce bir kez daha düşünün! İşte değeri en çok artacak kriptolar...

USD Coin, ABD dolarına sabitlenmiş bir sabit para olması ve Ethereum, Stellar, Algorand, Solana, Tron ve Hedera Hashgraph sisteminde çalışmasıyla dikkat çekiyor. USDC, CD'lerden daha iyi getiriler sunan, düşük betalı bir yatırım arayan geleneksel yatırımcılar için oldukça iyi bir seçenek oluyor. 2022 yılında satın alınabilecek ve elde tutulabilecek kuruş altcoinlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. 

Tether

Tether, değişim platformları için likidite oluşturan, yatırımcılar için ücretsiz çıkış stratejileri meydana getiren ve yatırımcıların portföylerine esneklik ve istikrar sağlayan bir sabit para olarak dikkatleri üzerine çekiyor. İlave olarak, Tether, geleneksel banka ve finans kurumlarının işlemleriyle karşılaştırıldığında çok daha hızlı ve daha düşük ücretlerle küresel şekilde herhangi bir yere yollanabilir. 

Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşı promosyonları belli oldu! Hangi banka kaç lira promosyon veriyor?

20 yıldan fazla evli kalanlara emeklilik hakkı doğuyor! Hiç çalışmamış ev hanımları da faydalanabilecek!

Emekliye 80 bin TL'lik müjde! Kamu bankaları resmen açıkladı! 

65 yaş aylığı, evde bakım desteği ve engelli aylığına Temmuz zammı geliyor! Kime kaç lira ödenecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön