26 / 05 / 2024

Parası olmayan bir SMS ile paralanacak! Bu banka 100.000 TL'yi tak diye ödüyor: Acele eden anında alacak!

Parası olmayan bir SMS ile paralanacak! Bu banka 100.000 TL'yi tak diye ödüyor: Acele eden anında alacak!

İşte O Banka! Artık 100.000 TL’lik Destek tek SMS ile mümkün! Şartlar ve detaylar haberimizde...



VAKIFBANK'TAN TEK TIK İLE KOLAYCA KREDİ NASIL ÇEKİLİR?

Nakit ihtiyacınızı kolayca karşılamak için bankalar tüm kanallardan hizmet vermeye başladı. Vakıfbank yeni duyurduğu çözüm ile beraber yenilikçi ve kolay kredi yöntemini duyurdu.

Vakıfbank Şubeleri ve ATM’lerinin yanı sıra mobil ve internet bankacılığı üzerinden de başvuruları kabul eden Vakıfbank, aynı zamanda telefon bankacılığıyla da kredilere başvuru yapılabileceğini bildirdi. Bu kapsamda SMS ile Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyenlerin Aralarında birer boşluk bırakarak ‘KREDI’, ‘T.C. Kimlik No.’, ‘Doğum Tarihi (ggaayyyy)’, ‘Aylık Gelir’ bilgilerini yazıp 5724’e SMS göndermesi yetiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön