19 / 05 / 2024

Parası olmayan bir SMS ile paralanacak! Bu banka 100.000 TL'yi tak diye ödüyor: Acele eden anında alacak!

Parası olmayan bir SMS ile paralanacak! Bu banka 100.000 TL'yi tak diye ödüyor: Acele eden anında alacak!

İşte O Banka! Artık 100.000 TL’lik Destek tek SMS ile mümkün! Şartlar ve detaylar haberimizde...



UZUN VADE VE HIZLI KREDİ SÜREÇLERİNDEN FAYDALANABİLİRSİNİZ

Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketlerinde düşük faiz, 36 aya varan vade ve esnek geri ödemeler gibi pek çok kolaylık sunuyor. Artık Vakıfbank kredi kanallarında süreçleri minimuma indirdi. Bu sayede direkt dijital kanallardan başvurarak kredi kullanabilirsiniz.

Parası olmayan bir SMS ile paralanacak! Bu banka 100.000 TL yi tak diye ödüyor: Acele eden anında alacak!

İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANINI NASIL HESAPLARSINIZ?

Örneğin Vakıfbank’ın belirlediği şartlar altında kredi alacak olan bir kişinin 100.000 TL kredi çekmiş olsun. Bu durumda geri ödeme tutarı ne olacak? Vakıfbank bu konuda örnek bir kredi hesaplaması sundu. 100.000 TL kredinin 24 ay vade yüzde 1,55 oranında faizden çekilmesi halinde ortaya çıkacak maliyetleri bildirdi.

 

Vakıfbank’ın hesabına göre, ortalama bir hesap ile aylık taksit tutarı 5.249,76 TL olan bu kredinin kredi tahsis ücreti 500 TL olarak belirlendi. Efektif yıllık faiz oranını da açıklayan Vakıfbank, bu oranı ise yüzde 26,6168 olarak duyurdu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön