15 / 05 / 2024

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa’dan önemli bir açıklama geldi. Borsa İstanbul’da işlem gören ve en fazla takip edilen hisselerden Sasa Polyester’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hisseler ile ilginç bir açıklama yaptı.



“BÖLGE İÇİN ÜRETİME DEVAM ETMELİYİZ!”

Deprem felaketinin yaşandığı ilk günden beri üretim faaliyetlerine aralıksız olarak devam ettiklerini belirten Erdemoğlu, “Bölgeye destek amaçlı üretime devam etmeliyiz. Türkiye genelinde üretilen montların elyafını, kolonyalı mendil ile çocuk bezlerinin hammaddesini biz üretiyoruz. Bundan dolayı üretimi devam ettirmemiz deprem bölgesi için bir ihtiyaç. Son kapasite çalışmalarımız sürüyor. Borsanın açılması bizi etkilemez. Hissenin fiyatına bakmıyoruz, düşse de çıksa da bizim için fark etmez” ifadelerini kullandı.

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Şirket deprem felaketinin ilk gününden itibaren bölgeye yardım yapmakta. Sasa Polyester, AFAD’a 130 bin adet battaniye, 100 bin metrekare halı, 100 milyon TL de nakdi destekte bulunmuş, bunun dışında10 bin çalışanına da 10’ar bin TL yardım desteği yapmıştı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu bölgede faaliyet gösteren Sasa Polyester afetin ilk günü yaptığı açıklamada tesislerinin herhangi bir hasar almadığını duyurmuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön