01 / 05 / 2024

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Borsa İstanbul’un en gözde hisselerinden Sasa’dan önemli bir açıklama geldi. Borsa İstanbul’da işlem gören ve en fazla takip edilen hisselerden Sasa Polyester’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hisseler ile ilginç bir açıklama yaptı.



Borsa İstanbul’da en çok takip edilen hisselerden biri olan sasa Polyester’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, önemli bir açıklama yaptı. Erdemoğlu, depremin yaşandığı ilk günden itibaren üretim faaliyetlerine devam ettiklerini vurgulayarak, “Hisselerimiz düşse de çıksa da bizim için fark etmez” diye konuştu.

Patron çok net konuştu! Sasa Polyester’den borsa açıklaması!

Türkiye genelinde üretilen montların elyafını kendilerinin ürettiğinin altını çizen Erdemoğlu, “Bunun dışında kolonyalı mendil ile çocuk bezlerinin hammaddesini yine biz üretiyoruz. Bundan dolayı üretimi devam ettirmemiz deprem bölgesi için bir ihtiyaç. Tam kapasite çalışmalarımız sürüyor” açıklamasında bulundu.

“HİSSELER DÜŞSE DE ÇIKSA DA BİZİM İÇİN FARK ETMEZ!”

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgede faaliyet gösteren Sasa Polyester’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, borsanın açılmasının kendilerini etkilemeyeceğini vurgulayarak, “Hissenin fiyatına bakmıyoruz, düşse de çıksa da bizim için fark etmez” diye konuştu.

DÜNYA’ya açıklama yapan Sasa Polyester Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, üretim faaliyetlerinin tam kapasite devam ettiğini söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön