09 / 05 / 2024

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması: B-B Hotel ile yıllık 426 bin Euro'ya kiralama sözleşmesi imzalandı!

Peker GYO'dan Solingen projesi açıklaması: B-B Hotel ile yıllık 426 bin Euro'ya kiralama sözleşmesi imzalandı!

Peker GYO Solingen projesi kapsamında, projede yer alacak olan 75 odalı otelin B&B Hotel grubu'na 20 + 5 yılllığına kiralanması için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...



Peker GYO Solingen projesindeki oteli için kira bedeli yıllık 426 bin Euro olarak açıklandı. 5'inci seneden sonra yıllık cironun yüzde 23,5'u baz kiranın üzerinde olması halinfde  kira bedeli cironun yüzde 23,5'u şeklinde ödeneceği açıklandı. 

Peker GYO Solingen projesi kapsamında, ilgili arsada 20 konutluk bina inşaatı da devam ediyor. Söz konusu konutların öngörülen toplam yıllık kira geliri 275 bin Euro olarak belirlendi. Solingen projesinin toplam yıllık kira geliri ise 701 bin 600 Euro şeklinde öngörülüyor. 

Peker GYO dan Solingen projesi açıklaması: B-B Hotel ile yıllık 426 bin Euro ya kiralama sözleşmesi imzalandı!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimizin paylarının %100'üne sahip olduğu Peker GYO Global GMBH şirketi bünyesinde devam etmekte olarak Solingen projesi ile ilgili olarak; projede yapılacak olan 75 odalı otelin 14 farklı ülkede 600'den fazla oteli bulunan B&B Hotel grubu'na 20 + 5 yılllığına kiralanması için sözleşme imzalanmıştır. Kira bedeli yıllık 426.600 Euro olup, 5'inci yıldan sonra yıllık ciro'nun %23,5'u baz kiranın üzerinde olması durumunda kira bedeli cironun %23,5'u olarak ödenecektir.

B&B Hotel grubu ile ilgili bilgilere http://www.hotel-bb.com/en linkten ulaşılabilir.

Bununla birlikte, ilgili arsada 20 dairelik ilave bina inşaatı (konut projesi) devam etmektedir. Söz konusu konutların öngörülen toplam yıllık kira geliri 275.000 Euro olup Solingen projesinin toplam yıllık kira geliri 701.600 euro olarak ön görülmektedir

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

Peker GYO Çamlıca'daki arsasını 568 milyon TL'ye sattı! 

THY Emlak Konut GYO kura çekilişi 2023 ne zaman? Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kuralarında son dakika! Hemen bakın!

Trend GYO Alibeyköy projesinin sözleşmesi feshedildi! 


Geri Dön