01 / 05 / 2024

Pendik Selective Port ödeme koşulları!

Pendik Selective Port ödeme koşulları!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Port

Pendik Selective Port ödeme koşulları haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, kameriye, dinlenme alanları, koşu - yürüyüş parkuru, yüzme havuzu ve kafeler ile güneşlenme alanları bulunuyor...



Toplam 320 adet konuttan meydana gelen Pendik  Selective Port  ödeme koşulları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Anadolu yakasında Pendik'te yer alan Selective Port projesi  Alper İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor. Projede ön satış süreci devam ediyor.


Ankara Caddesi üzerinde yükselen Selective Port Evleri Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 dakika mesafede konumlanıyor. Proje 13 bin 141 metrekare alan üzerine yayılıyor.


Selective Port Pendik satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi. Projede uygun fiyatlar ve ödeme koşullarından faydalanmak için son gün 31 Ocak.


Selective Port satş fiyatları!

1 oda 1 salon daireler 157 bin liradan,

2 oda 1 salon daireler 220 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 325 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Selective Port Konutları sosyal olanakları arasında loca ve meyve bahçeleri, çocuk oyun alanları, kameriye ve dinlenme alanları, koşu ve yürüyüş parkuru, sosyal tesisler, yüzme havuzu ve kafeler ile güneşlenme alanları bulunuyor.


Pendik Selective Port ödeme koşulları!

Pendik Selective Port ödeme koşulları kapsamında yüzde 0,90 faizle 48 ay vadelendirme imkanı sunuluyor.


Alper İnşaat Selective Port iletişim

Telefon: 444 11 89

Web: www.selectiveport.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön