22 / 07 / 2024

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen kuyruklar oluşturacak!

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen kuyruklar oluşturacak!

Akaryakıta peş peşe gelen zamların ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Bu nedenle, Vakıfbank, araç sahiplerine bir müjde vererek akaryakıt alışverişlerine yönelik bir kampanya düzenledi.




BAŞVURU DETAYLARI

  • Kampanyanın müşteri temelli geçerli olduğu ve bir müşteriye en fazla 60 TL Bankomat Para hediye edileceği ifade edildi.

  • Aynı gün yapılan harcamalardan sadece birinin kampanyaya dahil edileceği belirtildi.

  • Kampanyaya katılım sağlamak için, VakıfBank Mobil'de bulunan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşuna tıklanması ya da Vakıfbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından AKARYAKIT yazıp bir boşluk bırakarak kampanyaya katılım sağlamak istenen kartın son 6 hanesini yazıp 5724’e kısa mesaj olarak gönderilmesi gerektiği aktarıldı. Akaryakıt kampanyasına katılım sağlanması halinde söz konusu kartın otomatik olarak Bankomat Para sistemine de dahil edileceği vurgulandı.

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen kuyruklar oluşturacak!

  • VakıfBank Worldcard’lar, nakit çekim, mail order işlemlerinin ve bunun yanı sıra, iade ve iptal işlemlerinin kampanyaya dahil olmayacağının altı çizildi.
  • Kampanya doğrultusunda kazanılan Bankomat Para'ların 10 Ağustos 2023 tarihinde kampanya şartlarını yerine getirenlerin kullanıma açık bireysel Bankomat Kart'larına aktarılacağı duyuruldu. Öte yandan, yüklenen Bankomat Para, Bankomat Para alt limitine ulaştıktan bir gün sonra söz konusu vadesiz hesaba yükleneceği belirtildi.

  • Katılım kapsamında gönderilen SMS’lerin tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden bir adet kısa mesaj olarak ücretlendirileceği bildirildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peşe peşe müjde! Kısa çalışma ödeneceği 3 ay uzatıldı!  

SON DAKİKA! Az önce Kahramanmaraş’ta yine deprem oldu! Acil bakın!

Temmuz 2023 emekli maaşında son dakika gelişmesi! Tüm maaşlar tek tek belli oldu!


Geri Dön