04 / 05 / 2024

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

Petrolün varili yeni güne düşüşle başladı. Petrol arzı endişelerinin hafiflemesi fiyatların aşağı yönlü hareketini destekledi ve petrol fiyatları düşmeye başladı. Peki petrol fiyatlarında son durum ne? Petrolün varili bugün ne kadar? 



Öte yandan piyasalar, Perşembe günü uyapılacak olan 27'nci i Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı Bakanlar Toplantısı'na odaklandı. Arz daralmasına karşılık hızlı reaksiyon verilmeyeceği düşünülüyor.

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

PETROLÜN VARİLİ BUGÜN NE KADAR?

Petrolün varili dün 119,90 dolara kadar yükseldi, 109,49 dolardan günü tamamladı.  Bugün ise petrolün varili 108,47 dolardan işlem görüyor. Petrolün varili en yüksek seviyeyi 8 Mart 2022 tarihinde 129 dolar ile gördü. Mart ayı içerisinde en dip seviyeyi  ise 98 dolar ile 22 Mart tarihinde gördü. 

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Çin'deki koronavirüs kısıtlamaları petrol fiyatlarını düşürdü!

Petrolün varili 120 dolar sınırında!  Petrol fiyatlarında son durum!

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?

Petrolün varili 200, 300 ve 500 dolar olursa benzin ve mazot fiyatları ne olur?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön