04 / 07 / 2024

Çin'deki koronavirüs kısıtlamaları petrol fiyatlarını düşürdü!

Çin'deki koronavirüs kısıtlamaları petrol fiyatlarını düşürdü!

Çin, bugün Şanghay şehrinde Covid-19 salgınının başlamasından bu yana en kapsamlı kısıtlamaları uygulamaya başladı. Petrol fiyatlarında ise Çin'in Şanghay kararının ardından talebin düşeceği endişeleri nedeniyle düşüşe geçti. İşte ayrıntılar...



Çin, bugün Şanghay şehrinde Covid-19 salgınının başlamasından bu yana en kapsamlı kısıtlamaları uygulamaya başladı. Kentin doğu tarafı 1 Nisan'a kadar karantinaya alınırken, batı tarafı 1-5 Nisan tarihleri ​​arasında karantinaya alınacak. Petrol fiyatları, Çin'in Şanghay kararının ardından talebin düşeceği endişeleri nedeniyle düştü.

Çin deki koronavirüs kısıtlamaları petrol fiyatlarını düşürdü!

Brent petrolün varil fiyatı 4,5 dolardan fazla düşerek 115,80 dolara geriledi. Buna rağmen Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinden sonra yaşanan artış nedeniyle petrol fiyatları geçen yıla göre yüzde 80 arttı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön