29 / 04 / 2024

Petrol fiyatlarında tedirgin eden tahmin! Artık bu seviyeler çok zor

Petrol fiyatlarında tedirgin eden tahmin! Artık bu seviyeler çok zor

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatı, yaz dönemiyle birlikte güçlenen talebin etkisiyle tırmanışa geçti. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Petrol fiyatlarında 100 doların altı zor gibi” diye konuştu.



“UCUZ BENZİN VE MAZOT İÇİN BEKLEMEK GEREKECEK”

“Türkiye açısından bakıldığında ise ham petrol fiyatlarında düşüşe rağmen dolar kurundaki yükselişin de devam etmesi sebebi ile benzin ve mazot fiyatları yükseliyor” diyen Beykent Üniversitesi’nden Prof. Dr. Volkan Öngel, “Bu tablo Türkiye'de kısa vadede piyasaya yönelik bir düzenleme yapılmazsa benzin ve petrol fiyatlarında büyük bir düşüşün olmasının öngörülmüyor . Bu sebeple ucuz benzin ve mazot için biraz daha beklemek gerekecek” diye konuştu.

https://emlakkulisi.com.tr/hukumetin-asgari-ucret-ve-emekli-maaslarina-yapacagi-zam-miktari-aciklandi-iste-zamli-maas-miktari/710643


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön