03 / 10 / 2024

Petrol için müjdeli haber geliyor! 

Petrol için müjdeli haber geliyor! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan dikkat çeken petrol açıklaması geldi. Bakan Soylu, müjdeli bir haber alınacak diyerek detayları paylaştı.




15 KAT BÜYÜK PETROL REZERVİ

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının Gabar'da yeni bulduğu petrole ilişkin konuşan Soylu, "Daha yeni başladılar. Şimdi başka bir alana daha girdiler. Orayı da deliyorlar. Oradan da büyük ihtimalle, Allah'ın izniyle, çok güzel müjdeli bir haber alınacak. Bu çıkanın en az 10 katı, 15 katı kadar bir rezerv olduğunu tahmin ediyorlar. Aynı Arabistan'ın bazı yerlerinde olduğu gibi gravitesi yüksek." bilgisini paylaştı.

Bingöl'ün Genç ilçesinde 320 milyon ton demir cevheri çıktığını, o bölgeye de Ereğli Demir Çelik gibi fabrika kurulduğunu, başlangıçta 600 milyon dolarlık yatırım yapıldığını anımsatan Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tayyip Erdoğan, bugünkü Türkiye'de sadece dünyanın en büyük atom enerji santrallerinden bir tanesini yapmıyor. Tayyip Erdoğan sadece dünyanın en büyük, Gezi olaylarında itiraz edilen İstanbul Havalimanı ile bu ülkeyi karşı karşıya bırakmamış. Tayyip Erdoğan, Osmangazi Köprüsü'nden Çanakkale Köprüsü'ne kadar, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Nissibi Köprüsü'ne kadar Türkiye'nin dört bir yanını sadece yollarla bütünleştirmedi. Sadece bu insanlara, emeklilere 'Eğer bankaya gelemiyorsanız, evinize gelir size maaşınızı veririz' diyen, bir insanın onuruna yaklaşan en güzel devlet hizmetkarlığını yapmadı. Tayyip Erdoğan, sadece bu ülkede başı örtülüyü, başı açığı, bu ülkenin her insanını, eşit vatandaştır anlayışıyla kendi özgürlükleri ve hürriyetiyle buluşturmadı. Tayyip Erdoğan, insanların etnik kökenlere ayrıldığı, herkesin ötekileştirildiği bir Türkiye'de herkesi kucaklayan, herkesin kendisini ifade edebildiği bir tavrı sadece ortaya koymadı. Tayyip Erdoğan, bizim büyüdüğümüz Türkiye'de hayal edemeyeceğimiz büyük devrimler ortaya koydu. Eğer Menderes, Demirel, Özal, Erbakan, Türkeş gibi kıskıvrak yakalayabilselerdi, bu adımların hiçbirini ona attıramazlardı."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu millete yeniden dirilişin ne olduğunu gösterdiğini anlatan Soylu, "Eğer bugün Amerika'ya, Amerikan Büyükelçisi'ne, Avrupa ve Avrupa'nın büyükelçilerine, yaptıklarını yüzlerine karşı söyleyebiliyorsak, bizim gibi vatan evlatlarının özgüveninin kendinde buluşmasını sağlaması ve Türkiye'nin yeniden ayağa kalkması konusunda en büyük adımını attı. Bu yol açılmıştır ve bu yol açılmaya devam etmektedir." diye konuştu. AA


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön