18 / 05 / 2024

Petrol için müjdeli haber geliyor! 

Petrol için müjdeli haber geliyor! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan dikkat çeken petrol açıklaması geldi. Bakan Soylu, müjdeli bir haber alınacak diyerek detayları paylaştı.



Geçmişte Türkiye'nin, bulunduğu coğrafyada ve bütün dünyada çaresiz bırakılmaya çalışıldığını, Avrupa ülkelerine özenerek baktıklarını ifade eden Bakan Soylu, "Dün hangisini yapmışlarsa bugün hep beraber aynısını yapmaya devam ediyorlar. Ama bugün oyun bozuldu. Bugün dev uyandı. Bugün 600 yıl düvel-i muazzamanın bize bıraktığı bu büyük emanete sahip çıkıyoruz." dedi.

Kapatılan petrol kuyularını açtıklarını, Gabar'da terörü bitirdiklerini belirten Soylu, terörden kurtulan Şırnak'ın artık petrol şehri olduğunu vurguladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön