18 / 05 / 2024

Petrol Ofisi'nden dev kampanya! Akaryakıtta 70 liraya varan indirim

Petrol Ofisi'nden dev kampanya! Akaryakıtta 70 liraya varan indirim

Akaryakıta gelen zamnlardan sonra Petrol Ofisi'nden dev bir kampya haberi geldi. Kampanyadan Petrol Ofisi Mobil üyeleri yararlanabilecek ve 70 liraya varan hediye para kazanılabilecek.



Petrol Ofisi, kampanya seçimini müşterilerine bırakıyor ve bu büyük fırsatta araç sahipleri 70 TL’ye varan Positive Puan kazanma şansını elde edecek. İşte kampanyanın detayları…

Petrol Ofisi’nden 70 TL Positive Puan hediye veriliyor. 

Petrol Ofisi Mobil uygulamasına kaydolan ve yapacağı akaryakıt alışverişinde kendisine en uygun kampanyayı seçen Petrol Ofisi müşterileri, hediye yakıt tutarını kendisi belirmekte. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin 17 Temmuz 2022 kampanya bitiş tarihine kadar katılmak istediği kampanyayı seçmesi ve Positive Card’ları ile kampanya dahilinde yakıt alımı yapması gerekmekte. Söz konusu kampanyada kazandıran fırsat tutarları ise şöyle:

  • 350 TL ve üzeri 2. yakıt harcamalarına 20 TL hediye
  • 500 TL ve üzeri 2. yakıt harcamalarına 30 TL hediye
  • 750 TL ve üzeri 2. yakıt harcamalarına 50 TL hediye 
  • 1.000 TL ve üzeri 2. yakıt harcamalarına 70 TL hediye
     

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön