04 / 05 / 2024

Petrol Ofisi'nden dev kampanya! Akaryakıtta 70 liraya varan indirim

Petrol Ofisi'nden dev kampanya! Akaryakıtta 70 liraya varan indirim

Akaryakıta gelen zamnlardan sonra Petrol Ofisi'nden dev bir kampya haberi geldi. Kampanyadan Petrol Ofisi Mobil üyeleri yararlanabilecek ve 70 liraya varan hediye para kazanılabilecek.



Akaryakıt zamları, 2022 yılının en çok gündeme gelen gelişmeleri arasında yer almış durumda. Her kalemde üst üste zamlar fiyatlara yansımış olsa da bu noktada son ayların zam şampiyonu akaryakıt ve otogaz birinciliği paylaşıyor. Litre fiyatı giderek artan ve son dönemlerde indirim haberleriyle de gündeme gelen akaryakıt fiyatları vatandaşı zorlamaya devam ediyor.

Bu harcamalarda tasarruf elde etmek isteyen araç sahipleri için Petrol Ofisi’nden büyük bir kampanya sürprizi ulaştı. Petrol Ofisi, kampanya seçimini müşterilerine bırakıyor ve bu büyük fırsatta araç sahipleri 70 TL’ye varan Positive Puan kazanma şansını elde edecek. İşte kampanyanın detayları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön