06 / 05 / 2024

Petrol üretiminin düşüş ABD'deki benzin fiyatlarında zam endişesini tetikledi!

Petrol üretiminin düşüş ABD'deki benzin fiyatlarında zam endişesini tetikledi!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) üretimi kısma kararı, ABD benzin fiyatlarının yeniden yükselmeye başlayabileceği endişelerini artırdı.



ABD'li araç sahipleri fiyatlar konusunda endişeli görünüyor

OPEC'in 2020'den bu yana yaptığı en büyük arz kesintisinden sonra, bugün Virginia ve Washington DC'deki benzin istasyonlarına gelen Amerikalılar, tanklarını doldurmadan önce endişeli gözlerle ekranlarında fiyatları kontrol etti.

Amerika Birleşik Devletleri'nde, artan arıtma sorunlarına rağmen artan talep nedeniyle daha yüksek bir eğilim göstermesine rağmen, benzin şu anda galon başına yaklaşık 3,83 $ (3,78 litre) seviyesinde işlem görüyor.

Rusya ile Ukrayna arasında yılın ilk aylarında başlayan savaşın ardından ülkede benzin fiyatları yükselmeye başladı ve Haziran ayında galonu 5.02$'a yükseldi. Beyaz Saray, Temmuz ayı sonlarında ülke genelinde benzin fiyatlarını düşürmek için Stratejik Petrol Rezervinin 20 milyon varilini ve Eylül ayında 10 milyon varilini daha satacağını duyurdu.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan Temiz Teknoloji Fonu için yaklaşık 1 milyar dolarlık kredi!
Asgari ücret 1 Ocak 2023'te bu kadar olursa vatandaş havalara uçar! İşte Ocak 2023 asgari ücret...
Yıl sonunda altını olan köşeyi dönecek! Analistler peş peşe açıkladı! 450 TL birden!
3 bin 336 TL hesaplara yatacak! Ekim 2022 Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? İşte son durum!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön