29 / 04 / 2024

Petrolün varil fiyatı düştü! Petrol fiyatlarında son dakika gelişmesi 11 Nisan 2022!

Petrolün varil fiyatı düştü! Petrol fiyatlarında son dakika gelişmesi 11 Nisan 2022!

Petrolün varil fiyatı hafta sonu uluslararası piyasalarda 102 seviyelerine kadar yükselirken, haftanın yeni işlem gününe yüzde 2'den fazla düşüşle başladı. Peki petrolün varili bugün ne kadar? Petrol fiyatlarında son dakika! İşte 11 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...



Şerife Aydın

Bugün piyasalarda petrolün varil fiyatının ne kadar olduğu araştırılıyor. Petrolün varil fiyatı hafta içerisinde 100 dolar seviyesinin altına kadar gerilerken hafta sonu 102 dolar seviyesine çıktı.  Bugün ise yüzde 2 değer kaybı ile başlayan petrolün varil fiyatı merak ediliyor.  İşte 1 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

 Petrolün varil fiyatı düştü! Petrol fiyatlarında son dakika gelişmesi 11 Nisan 2022!

PETROLÜN VARİLİ DÜŞTÜ

Petrolün varil fiyatı geçen hafta 100 dolar seviyesinin altına kadar düşmüş 98 dolar seviyelerinde işlem görümüştü. Petrolün varili, stratejik petrol rezervlerinin satışına yönelik planlamalar ve dünyanın en büyük ithalatçısı Çin'de devam eden salgının etkileriyle düşüşe geçti.

Bugün ise petrol fiyatlarında yüzde 2'den fazla değer kaybı yaşanıyor. Bu düşüşün nedenler arasında Çin'den gelen salgın haberleri etkili oldu. Peki petrolün varili bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön