01 / 05 / 2024

Petrolün varili bu hafta ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Petrolün varili bu hafta ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Petrolün varil fiyatı bu hafta Rusya Ukrayna savaşındaki gelişmelerin etkisi ve FED'in faiz kararını açıklaması ile hafta içerisinde dalgalanmalar yaşadı. Peki bu hafta petrolün varili ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?



PETROLÜN VARİLİ YÜKSELECEK Mİ?

Rusya Ukrayna arasındaki Müzakereler sürerken Ukrayna, Rusya’nın taleplerinin ağır olduğunu belirtirken Rusya ise tam bir anlaşmanın söz konusu olmadığını belirterek hafta başı azalan risk fiyatlaması yeniden alevlendi. Son dakika gelişen bu olumsuz gelişmeler petrolün varilini etkiledi.

Petrolün varili bu hafta ne oldu? Petrolün varili yükselecek mi?

Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin son günlerde gelen ılımlı açıklamalar yerini olumsuz değerlendirmelere bıraktı. Bu da küresel risk iştahını yeniden bozulmasına neden oldu. Gerilimlerin devam etmesi ve FED'in faizleri artırmasının ardından dolar dünyadaki diğer para birimleri karşısında değer kazanması ham petrol fiyatlarını yükselterek alımlar düşecek.

Petrolün varili 110 dolar sınırında! Son dakika petrolün varil fiyatı

Petrolün varil fiyatı 100 doların üzerinde!

FED sonrası petrol fiyatlarında son durum!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön