12 / 05 / 2024

FED sonrası petrol fiyatlarında son durum!

FED sonrası petrol fiyatlarında son durum!

FED faiz oranını bugün saat 21:00'da, 25 baz puan artırdığını açıkladı. FED kararı sonrası gözler piyasalara çevrildi. Gün içinde 103,96 dolara kadar yükselen petrolün varili FED sonrası ne oldu? İşte merak edilenler...



Piyasaların büyük merakla beklediği Amerika Merkez Bankası FED faiz kararını saat 21:00'da açıkladı. Kasım 2018’den bu yana ilk kez faiz arttırma kararı alan FED faiz oranını 25 baz puan artırdı. Peki FED sonrası petrolün varili ne oldu?

Dün 100 dolar seviyesinin altına düşen petrolün varil fiyatı yeni güne yükselişle başladı ve 103,86 dolardan işlem gördü. Akşam saatlerinde düşüşe geçen petrolün varili  FED kararı öncesi saat 20:55'te 98,69 dolara kadar geriledi. 

Peki FED kararından sonra petrolün varili ne oldu? FED kararı petrol fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön