21 / 07 / 2024

Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Petrol fiyatlarında son dakika!

Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Petrol fiyatlarında son dakika!

Dün 114,80 dolara yükselen petrolün varil fiyatı günü 111,44 dolardan tamamladı. Bugün ise petrolün varili, uluslararası piyasalarda 107,24 dolardan işlem görüyor.




Petrolün varilinde piyasaların beklentisi

Bugün yapılacak 27. Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC Dışı Bakanlar Toplantısı'nda grubun mevcut üretim politikasına bağlı kalması bekleniyor. Öte yandan, ABD'de ticari ham petrol stoklarının beklenenin üzerinde gerilemesi, talepteki toparlanmaya işaret ederek fiyatların aşağı yönlü hareketini sınırlamakta.

ABD Enerji Enformasyon İdaresi'nin verilerine göre ülkedeki ticari ham petrol stokları geçen hafta 3 milyon 400 bin varil, yüzde 0,8 azalarak yaklaşık 409 milyon 900 bin varil oldu. Piyasa beklentisi stokların 1 milyon 558 bin varil azalacağı yönündeydi.

Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Petrol fiyatlarında son dakika!

TRT Habercom'da yer alan habere göre; Söz konusu dönemde ABD'nin benzin stokları 800 bin varil, yüzde 0,3, artarak 238 milyon 800 bin varile ulaştı. Teknik olarak Brent petrolünde 107,54 ila 108,16 dolar aralığının direnç, 105,71 ila 104,50 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak görülebileceği belirtiliyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön