21 / 07 / 2024

Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Petrol fiyatlarında son dakika!

Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? Petrol fiyatlarında son dakika!

Dün 114,80 dolara yükselen petrolün varil fiyatı günü 111,44 dolardan tamamladı. Bugün ise petrolün varili, uluslararası piyasalarda 107,24 dolardan işlem görüyor.




 ABD Başkanı Joe Biden açıklama yapacak

ABD, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle arz sıkıntısı yaşayan petrol endüstrisini desteklemek istiyor. ABD yönetimi stratejik petrol rezervlerini satmayı planlıyor.

Biden yönetimi, önümüzdeki aylarda stratejik petrol rezervlerinden 180 milyon varil ham petrol satmayı planlıyor. ABD Başkanı Joe Biden'ın, yönetiminin akaryakıt fiyatlarını düşürmeye yönelik aldığı kararları bugün bir  açıklaması bekleniyor.

 

Petrol fiyatlarında son durum! Petrolün varili bugün ne kadar?

Petrolün varili 120 dolar sınırında!  Petrol fiyatlarında son durum!

Petrol fiyatlarında son dakika! Petrolün varili ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön