27 / 04 / 2024

Peugeot Rifter'da son dakika fırsatı! Peugeot Rifter fiyatları kaç lira oldu? Araba alacaklar dikkat! 

Peugeot Rifter'da son dakika fırsatı! Peugeot Rifter fiyatları kaç lira oldu? Araba alacaklar dikkat! 

Peugeot Rifter fiyatları sık sık araştırılıyor. Peki Peugeot Rifter fiyatları kaç lira oldu? İşte 30 Nisan 2023 fiyat listesi...



Peugeot Rifter, 3,500 litreye kadar yükleme alanı sunması, kısa, yükseltilmiş motor kaputu ve artırılmış yerden yüksekliğiyle farklı yol şartlarına uyum göstermesi sayesinde sürücülerin dikkatlerini çekiyor. 

1.5 BLueHDi 100 hp ve de 1.5 BlueHDi 130 hp motor seçenekleriyle araç alacaklara sunulan Rifter'ın, 1.5 BLueHDi 100 hp motoru 5 ileri manuel vites ile 6 ileri manuel vitesle veya 8 ileri tam otomatik şanzıman (EAT8) ile tasarlandı.  

Visio Park 1 sistemi ve 180 derece renkli geri görüş kamerası ile kolay manevra imkanı sunan araç, Active, Allure ve GT-Line olmak üzere 3 farklı donanım seçeneği ile alıcılara sunuluyor. 

Peugeot Rifter da son dakika fırsatı! Peugeot Rifter fiyatları kaç lira oldu? Araba alacaklar dikkat! 

Comfort, sky pack, tekno paket ilaveleri bulunan Rifter'da güvenlik paketi yalnızca GT-Line donanım için alınabiliyor. 

Ticari araçların gözdeleri arasında yer almasının yanı sıra, sağlam, güçlü ve çevik görünümle de sürücüleri cezbeden araç, Zenith cam tavan ile PEUGEOT i-Cockpit özelliklerine sahip. 

Peugeot Rifter da son dakika fırsatı! Peugeot Rifter fiyatları kaç lira oldu? Araba alacaklar dikkat! 

PEUGEOT RİFTER'IN YAKIT TÜKETİMİ NASIL? ARAÇ 100 KM'DE NE KADAR YAKIT TÜKETİR? 

Peugeot Rifter 1.5 BLueHDi 100 hp versiyonunun yakıt tüketimi, şehir dışı 4. litre, ortalama 4.2 litre şeklinde;

Peugeot Rifter 1.5 BLueHDi 130 hp manuel şanzıman versiyonunun yakıt tüketimi, şehir içi 5.1 litre, şehir dışı 4.3 litre, ortalama 4.6 litre şeklinde belirlendi. 

EAT8 şanzımanlı versiyonunun yakıt tüketim rakamları ise şehir içi 4.7 litre, şehir dışı 4.3 litre, ortalama 4.5 litre şeklinde açıklandı. 

Peugeot Rifter'da son dakika fırsatı! Peugeot Rifter fiyatları kaç lira oldu? Araba alacaklar dikkat! İşte 30 Nisan 2023 fiyat listesi...


Geri Dön