29 / 04 / 2024

Pırlanta Erciyes, trustik tarz ve butik daire konseptinin öncüsü oldu!

Pırlanta Erciyes, trustik tarz ve butik daire konseptinin öncüsü oldu!

Metropol kentlerin gürültüsü, teknolojinin hayatımıza hakimiyetiyle özlem duyulan rustik (doğallık) konutta yeni trendlere de ilham kaynağı oldu. Pırlanta Erciyes, rustik tarz ve butik daire konseptinin de Adana 'daki öncüsü oldu...




Metropol kentlerin gürültüsü, teknolojinin hayatımıza hakimiyetiyle özlem duyulan rustik (doğallık) konutta yeni trendlere de ilham kaynağı oldu .Müşterilerinin beklentileri doğrultusunda hayata geçirdiği projelerle modern yaşam alanları inşa eden Pırlanta Erciyes, konutta yeni trendi oluşturan rüstik tarz ve butik daire konseptinin de  Adana  'daki öncüsü oldu.
Sektöre yön veren ve inşa ettiği konutların iç mimarisini de örnek dairelerle gerçekleştirerek, iç mimarlara da rehber olan Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu Genel Müdürü Ferhat Beluk, bunu ulusal ve uluslararası tüm inşaat fuarlarına gezerek, sektördeki tüm yenilikleri görerek gerçekleştirdiklerini söyledi.
Konutta yeni tendi uyguladıkları Prestij XL Projesi'nin büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Beluk, bu tarzları detaylandırırken, "Bugün bütün dünyada hakim olan trend rustik ve modern tarz. Biz modern tarzdaki konutlarımızı zaten yapıyoruz. Rustik tarz ve butik daire konseptini de başlatarak Adana'da bir ilki daha gerçekleştirdik. Rustik tarz yani doğallık, teknolojinin hayatımıza hâkim oluşu, metropollerin stresi ve sıkıntısı derken yeniden dirilen bir akım olarak artık dekorasyon trendlerinden biri haline geldi.
Doğal hayatı özleyen insanoğlu için, işlenmemiş, doğal görünümlü olan her şey artık çok kıymetli. Biz bunu dekorasyon sektöründen önce görerek inşaatlarımızda uyguladık ve bu sayede müşteriye sunduğumuz seçenek yelpazesini de genişletmiş olduk. Mesela Prestij XL Projemizde rüstik tarz da var butik daire de var.
Her iki tarz da Adana'da bir ilk. Rustik tarzda, bütün ürünler kapı kollarına kadar eskitme tarzda. Bol seçenekle, her zevke hitap edebiliyoruz.
Çünkü insanlar artık günümüzde yaşayacakları konutları seçerken bu konutların bir yerde kendi tarzlarını da yansıtmasını istiyor.
Kendinden bir şey bulamadıkları konutlarda da mutlu yaşayamıyorlar. Biz istiyoruz ki müşterilerimiz satın aldıkları konutlarda kendilerini bulsunlar" dedi.
Beluk, Venüs Premium Projesi'nin ise modern tarzda bir örnek olduğunu belirterek, "Güzel bir arazisi var, önü ferah. Yalnız buranın mimarisi de uç noktalarda. Yani XL Projesi, butik daire konsepti iken bu da modernin en uç noktalarında. Bu da modernin en uç noktasındaki müşterilerimize hitap ediyor" diye konuştu.
Beluk, tecrübeli ve dinamik bir ekiple, inşaat sektörüne yenilikler getirerek, günün modasını değil geleceğin doğrularını göz önüne alarak çağdaş mimari yapılar oluşturmaya özen gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Adana Beş Ocak

Geri Dön