28 / 04 / 2024

Piyasa Kahini bu kez altını, doları değil asgari ücreti açıkladı! Hemen bakın

Piyasa Kahini bu kez altını, doları değil asgari ücreti açıkladı! Hemen bakın

Milyonlarca çalışan büyük bir merak ile asgari ücret için yıl sonunu beklerken, ünlü ekonomistlerden de konu ile ilgili olarak açıklamalar gelmeye devam ediyor. Peki 2022 asgari ücreti ne kadar olacak? Piyasa Kahini İslam Memiş, açıkladı. İşte detaylar…



“DEVAMI GÜZEL OLACAK…”

Memiş, bundan bir önceki açıklamasında ekim ayına dikkat çekmiş ve ekim ayının hareketli olacağı ile ilgili uyarılarda bulunmuştu. “Dolardan uzak durmakta yarar var” ifadelerini kullanan Memiş, ekim ayı için Rusya’nın büyük bir savaş hazırlığında bulunması ve İran’da yaşanan olaylara değinmişti.

Ekim ayının geldiğini ifade eden Memiş, “Sonrasını kasım ayı düşünsün” diyerek yatırımcılara umut veren bir mesaj yolladı.

Uzun zaman diliminde sabretmenin önemli olduğunu dile getiren Memiş, “Gümüş, altın tepsinin üzerindeki bir ikramdır. Hızlı yükselişin ardından mutlaka kâr satışı olacaktır fakat devamı güzel olacak” açıklamalarını yaptı. 

KONUT KREDİSİNDE 0.99 İDDİASI

Konut kredilerinin düşebileceğine de değinen Memiş, "Bir de konut kredi oranları mevcut. Faizleri 0.99 olarak belirleyebilirler. Fakat bu 1 seviyesinin altında kredi kullanacak olan vatandaş olacak manasına gelmiyor. Uygulamada böyle bir şey mevcut değil. Sadece ekranlarda rakam var. Uygulamada da yüzde 2,05 civarında oranlar. Bunun altında konut kredisi mevcut değil” ifadelerini kullandı.

Piyasa Kahini bu kez altını, doları değil asgari ücreti açıkladı! Hemen bakın

iPhone 11’i ucuza A101’den alın! Bu fırsat kaçmaz! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Oyuncu telefonu OPPO A96 artık CarrefourSAlarda! Bu fırsat kaçmaz! 4 Ekim 2022 fiyat listesi


Geri Dön