18 / 05 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş dolarda kimlerin kaybettiği açıkladı! Dolar yatırımcıları merakla bekliyordu

Piyasa Kahini İslam Memiş dolarda kimlerin kaybettiği açıkladı! Dolar yatırımcıları merakla bekliyordu

Dolar ve euroda hareketlenmeler başlayınca vatandaş alım satıma koşuyor. Doların seyri ne olacak? Dolarda kimler kazanacak? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, açıkladı. İşte detaylar...



Memiş, özellikle dolarda hangi uygulamaları yapan vatandaşların kaybettiğini açıkladı. Yorucu bir haftayı geride bıraktığımızı söyleyen Memiş, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanacak Süper Bono’yu beklediklerini açıkladı.

Memiş, Borsa İstanbul’da 2500 puan üzeri atakların kalıcı olmayacağını dile getirirken, Vatandaşlara doları 16.40 seviyelerinde alım yapmaması gerektiği yönünde uyardı. Eğer hafta başında dolar, 16.15 seviyelerine düşerse bunun kalıcı olacağını vurguladı.

Dalgalanmalardan dolayı alım-satım yapılmaması gerektiğini açıklayan Memiş, bu süreçte satanın zarar edeceğini söyledi.

Piyasa Kahini İslam Memiş dolarda kimlerin kaybettiği açıkladı! Dolar yatırımcıları merakla bekliyordu

EDİTÖR NOTU: Bu haber 29 Mayıs 2022 tarihinde saat 22.41’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,38 Türk Lirası, euro 17,59 Türk Lirası, altının gramı ise 964,40 Türk Lirası değerinde.

18 yaşından önce BES'e girenlere müjde! Ödeme planının detayları açıklandı

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Böyle devam derse diye söze girdi! Garanti Bankası Genel Müdürü kötü haberi verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön