29 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş ekranlar sizi yanıltmasın dedi! Gram altının gerçek fiyatını açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş ekranlar sizi yanıltmasın dedi! Gram altının gerçek fiyatını açıkladı

Altın fiyatları tahminleriyle gündemden düşmeyen İslam Memiş, altın yatırımcılarına gram altın fiyatlarıyla ilgili kritik uyarılarda bulundu.



Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, Youtube kanalındaki yayınladığı son videosunda güncel gram altın, dolar ve gümüş fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

"Senin gördüğün piyasa yok, kanma!" isimli videosunda İslam Memiş, "Amerika'da enflasyon verisi açıklandı, etkisi ne oldu, bizi neler bekliyor gibi soruların cevabını vermeye çalışacağım" dedi. 

GRAM ALTIN FİYATI BANKALARDAKİ EKRAN GİBİ DEĞİL

Gram altın fiyatlarının gözükenden daha fazla olduğunu öne süren Memiş, "Gram altın/TL fiyatı bankalarda ve serbest piyasalarda ekranlardaki gibi değil, 992 lira. Size ekranda 10.65 gösterdikleri gümüş gramı 11.15 lira seviyesinde” şeklinde konuştu. 

FED TEKRAR 75 BAZ PUANLIK FAİZ ARTIŞI YAPACAK

Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen ünlü analist İslam Memiş'in videosunda konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"ABD'de açıklanan enflasyon 41 yılın zirvesinde. Enflasyonla mücadele çok kolay olmayacak. Küresel piyasalardaki tıkanma, resesyon devam edecek. Hayat toz pembe hayallerler yaşanacak bir hal almayacak. Enflasyon rakamlarının yine yüksek gelmeye devam ettiğini görüyoruz. Dolar endeksi 108 seviyesinin üzerine yükselince değerli metallerde, borsalarda, kripto paralarda baskılanma söz konusu. Fed tekrar 75 puanlık faiz artışı yapacak beklentisi var.

Piyasa Kahini İslam Memiş ekranlar sizi yanıltmasın dedi! Gram altının gerçek fiyatını açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön