16 / 05 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş ekranlar sizi yanıltmasın dedi! Gram altının gerçek fiyatını açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş ekranlar sizi yanıltmasın dedi! Gram altının gerçek fiyatını açıkladı

Altın fiyatları tahminleriyle gündemden düşmeyen İslam Memiş, altın yatırımcılarına gram altın fiyatlarıyla ilgili kritik uyarılarda bulundu.



ŞU ANDA KÜRESEL PİYASALARDA BÜYÜK BİR MANİPÜLASYON VAR

Amerika'da açıklanan enflasyondan sonra emtiadaki düşüşler kalıcı değil, manipülasyon var, varlıklarınıza sahip çıkın, bırakın satmayı, artırarak koruyun uyarım vardı. Şu anda küresel piyasalarda büyük bir manipülasyon var. Altın ve gümüş fiyatları, kripto paralar baskılanıyor. Dünya hiç iyi bir yere gitmiyor. Önemli olan varlıklarınızı korumaktır. Miktar üzerinden emtia artırmanın önemli olduğunu düşünüyorum.

KUR TUZAĞINA KARŞI UYANIK OLUN

Gram altın/TL fiyatı bankalarda ve serbest piyasalarda ekranlardaki gibi değil, 992 lira. Size ekranda 10.65 gösterdikleri gümüş gramı 11.15 lira seviyesinde. Gördüklerinize değil, piyasaya inanmanız lazım. Dolar/TL ekranlarda 17.42 lira. Dolar bankalarda, serbest piyasalarda 17.52-17.53. Kur tuzağına karşı uyanık olun, gördüklerinize inanmayın."

Piyasa Kahini İslam Memiş ekranlar sizi yanıltmasın dedi! Gram altının gerçek fiyatını açıkladı

EDİTÖR NOTU: Bu haber 15 Temmuz 2022 tarihinde saat 01.22’de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,45 Türk Lirası, euro 17,48 Türk Lirası, altının gramı ise 960 Türk Lirası değerinde.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer dolar için yeni tahminini açıkladı! Sosyal medya ayağa kalktı

Her dediği çıkan ünlü ekonomist Özgür Demirtaş dolar ve euro için çok kötü haberi verdi

Ünlü ekonomist Şenol Babuşçu enflasyon rakamlarının nasıl düşürüleceğini açıkladı. Seçime kadar neler yapılacak

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön