22 / 05 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş ok yaydan çıktı dedi! En çok kazandıracağı hem açıkladı hem de tarih verdi

Piyasa Kahini İslam Memiş ok yaydan çıktı dedi! En çok kazandıracağı hem açıkladı hem de tarih verdi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, BDDK’nın kararı sonrası emtiyalarda yapılan manipülasyonlara dikkat çekti.



HANGİSİ KAZANDIRDI?

Piyasalarda gerçekleştirilen manipülasyonlara dikkat çeken Memiş, "Yılın yarısına kadar sahip çıktığın, oynatmadığın, miktarını artırdığın mı kazandırdı, oynattığın mı?

Dolar karşısında hangisi manipüle edilmişse o kazandıracak. Oyunun tuzağına düşmemek, Eylül-Ekim hazırlığı yapmak gerek. Ok yaydan çıktı, küresel finans sistemi tıkandı” diyerek sonbahar aylarını işaretledi.

HAYAL İÇİNDE MİSİN?

Memiş, “içinde bulunduğumuz süreçte alıp-satmanın tehlikeli olduğunu vurgularken, “Hektarlarca buğday tarlaları yakılıyor. Ormanlar da yakılıyor. Finansal piyasalarda soygun yapıyorlar. Yeni salgınlar ve kapanmaların altyapısını yapıyorlar. Resesyon ve stagflasyon fiyatlaması başladı. Bunlara rağmen hala alırım satarım zengin olurum hayali içinde misin?" ifadelerini kullandı.

Piyasa Kahini İslam Memiş ok yaydan çıktı dedi! En çok kazandıracağı hem açıkladı hem de tarih verdi

EDİTÖR NOTU: Bu haber 8 Temmuz 2022 tarihinde saat 00:32’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,27 Türk Lirası, euro 17,55 Türk Lirası, altının gramı ise 965 Türk Lirası değerinde.

Piyasa Kahini İslam Memiş herkes bunun hesabını yapmalı dedi! Gram altın ve dolarla iş yapacaklara kötü haberi verdi

Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller belli oldu! 400 bin liranın altında sadece birkaç model kaldı

Dolar 17 lirayı geçecek dedi bildi! Selçuk Geçer dolar kuru için yeni tahminini açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön