28 / 04 / 2024

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç TL? 

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç TL? 

Polis maaş promosyonun kaç lira olduğu geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Polis maaş promosyonu ne zaman ödenecek? İşte polis maaş promosyonuna ilişkin merak edilen tüm detaylar...



Emniyet Genel Müdürlüğü polis maaş promosyonu ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Polis maaş promosyonun kaç lira olduğu geçtiğimiz günlerde belli oldu. Bunun ardından maaş promosyonunun ne zaman ödeneceği merak edilmeye başlandı. 

EGM geçtiğimiz haftalarda polis maaş promosyonu ile ilgili açıklamasında "Polisimizin maaş promosyon protokolü, 18.03.2022 tarihinde Vakıfbank ile imzalanmış ve 104 TL'den 300 TL'ye çıkarak yüzde 188 artış sağlanmıştır" ifadelerini kullanmıştı. 

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç TL? 

Peki polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Polis maaş promosyonu ne zaman ödenecek? İşte polis maaş promosyonuna ilişkin merak edilen tüm detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön