30 / 04 / 2024

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç TL? 

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç TL? 

Polis maaş promosyonun kaç lira olduğu geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki polis maaş promosyonu kaç TL oldu? Polis maaş promosyonu ne zaman ödenecek? İşte polis maaş promosyonuna ilişkin merak edilen tüm detaylar...



Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz gün yapılan son dakika polis maaş promosyonu ile ilgili açıklamada; polislere 36 ay için 27 bin Türk Lirası promosyon ödeneceği belirtildi. 

Habertürk'ün aktardığına göre; Polis maaş promosyonunun  peşin ve tek seferde ödenmesi planlanıyor. Maaş promosyonunun ne zaman ödeneceği de açıklandı. Bu kapsamda, polis maaş promosyonu 1 Kasım 2022 tarihi itibarıyla hesaplara yatacak.

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç TL? 

Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer Polis maaş promosyonu belli olmadan yaptığı açıklamasında ekonomik şartların altını çizerek, "Anlaşmanın 1 haftaya kadar açıklanması halinde en az 50.000 TL istiyoruz. Anlaşma kasım, aralık ayına sarkarsa, hatta ocak ayına sarkarsa en az 75.000 TL istiyoruz. Ekonomik şartlar bize bu hakkı veriyor" ifadelerini kullandı. 

Polis maaş promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç TL? 

EGM'den promosyon ile ilgili yapılan açıklamada, "Vakıfbank ile yaklaşık 3 ay süren yeniden görüşmeler gerçekleştirilmiş ve maaş promosyonu ile ilgili bir değerlendirme sürecine girilmiştir" denildi ve Vakıfbank ile önceden yapılan ve süresi henüz tamamlanmamış olan promosyon protokollerinin de iptal edilerek yeni protokole dahil edileceği belirtildi. 

Polisinsesiorg'da yer alan haberde ise polis maaş promosyonu ile ilgili olarak "Yaptığımız çalışmalar sonuçsuz kalmadı ve bugün promosyon konusunda sürpriz bir açıklama yapıldı" ifadelerine yer verildi. 

Bankalardan Ekim ayı kampanyası! Maaş promosyonları peş peşe güncelleniyor!

Asgari ücret 10 bin TL dedi! 2023 yılı asgari ücret kapısı 8 bin TL’den açılıyor!

Emekli 2023 zammı kaç Türk Lirası olacak? Emekli zammında flaş rakam! Hemen bu hesaba bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön