07 / 05 / 2024

Polis promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç lira? Şimdi bakın! 

Polis promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç lira? Şimdi bakın! 

Polis promosyonu ile ilgili araştırmalar hızla devam ediyor. Peki EGM polis maaş promosyon tutarı kaç lira oldu? Polis promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? İşte polis maaş promosyonu ile ilgili merak edilenler...



Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu açıklamaya göre; teşkilatın maaş promosyon protokolünün, 18 Mart 2022 tarihinde 5 yıllık süre için Türkiye Vakıflar Bankası AŞ ile imzalandığı anımsatıldı ve Yeni protokolün 1 Kasım 2022'de yürürlüğe alınacağına dikkat çekildi. 

2022'de memur maaşlarında ortaya çıkan yeni durum üzerine, Vakıfbank ile yaklaşık 3 ay süren yeniden görüşmelerin yapıldığı ve maaş promosyonuna ilişkin bir değerlendirme sürecine girildiği belirtildi. 

Yapılan görüşmeler sonucundai polis maaş promosyon tutarının güncellendiği ifade edildi. Bu kapsamda, "Yapılan görüşmeler neticesinde protokol revize edilmiştir. Yeni promosyon protokolünün süresi 3 yıl olarak belirlenmiş ve tek seferde, peşin ve eşit olarak hiçbir kesinti yapılmaksızın her personele 27 bin TL ödenmesi karara bağlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. 

Polis promosyonu ne zaman hesaplara yatacak? Polis maaş promosyonu kaç lira? Şimdi bakın!  

İmzalanan protokole göre promosyon ödemeleri, Vakıfbank tarafından peşin ve tek seferde gerçekleştirilecek. 

Polis promosyonu için Vakıfbank, Emniyet Genel Müdürlüğü ve polisler arasında bir süre uzlaşmaya gidilememişti. Vakıfbank EGM promosyonu için 18 bin TL'lik teklif yapılmıştı, ancak bu teklif reddedilmişti. Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer, promosyon ile ilgili açıklamalarında talep edilen rakamı 75 bin Türk Lirası'na kadar yükseltmişti. 

Polis maaş promosyon tutarının netleşmesinin ardından, Polisinsesiorg'da da bir açıklama yapıldı ve "Yapmış olduğumuz çalışmalar sonuçsuz kalmadı ve bugün promosyon ile alakalı sürpriz bir açıklama yapıldı" ifadeleri kullanıldı.

Emeklilerin promosyonda bir talebi var! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti ve Akbank'a seslendiler

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Emekli promosyon hesaplamasında kıyamet koptu! Kızışan yarışta Yapı Kredi, Akbank, Garanti, İş Bankası peş peşe açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön