29 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis satış fiyatları!

Premier Kampüs Ofis satış fiyatları!

Firma: Fer Yapı

Proje: Premier Kampüs Ofis

Fer yapı imzası ile Kağıthane'de hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis satış fiyatları metrekare bazında 2 bin 970 dolardan başlıyor...



Kağıthane'de 20 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen  Premier Kampüs Ofis  projesi,  Fer Yapı  imzası Çelikler Limited Şirketi ile ortak hasılat paylaşım metodu ile inşa ediliyor. 150 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen proje Türkiye'nin ilk kampüs ofis projesi olarak tasarlanıyor.


Premier Kampüs Ofis'te cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi olanaklar bulunuyor.


Kağıthane Kampüs Ofis projesi içerisinde 6 bin metrekare kampüs meydan bulunuyor. Meydanda gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden showroomlara kadar pek çok mağaza bir arada bulunurken, Kampüs Bahçe ise Canteen, Fit Stop, Break Room yer alıyor. Premier Kampüs Ofis satış fiyatları şu şekilde;


Premier Kampüs Ofis satış fiyatları!

Premier Kampüs Ofis satış fiyatları metrekare bazında 2 bin 970 dolardan başlıyor. Projede yer alan ofisler birleştirilebilir modüller sayesinde 40 metrekare ile 300 metrekare arasında, 800 metrekare ise 1.000 metrekare arasında değişen alanlardan oluşuyor. Ayrıca projede 25 metrekare ile 1.500 metrekare arasında değişen mağaza, cafe, restoranlar da yer alıyor.


Telefon: 0212 272 49 09

Web adresi: www.premierkampusofis.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön