02 / 05 / 2024

Prime Özel Fırsat Günleri çok yakında! Amazon tutkunları 2 günlük süper indirimleri kaçırmayın

Prime Özel Fırsat Günleri çok yakında! Amazon tutkunları 2 günlük süper indirimleri kaçırmayın

Amazon'un tüm dünya ile birlikte Türkiye'de de 11 - 12 Ekim 2022 tarihinde ilk kez gerçekleştireceği ve sadece 48 saat sürecek “Prime Özel Fırsat Günleri” etkinliği kapsamında Amazon Prime üyeleri elektronikten mutfak ürünlerine, oyuncaklardan modaya kadar birçok kategoride binlerce üründe özel indi



 Siz de Prime Özel Fırsat Günleri'nden ve Prime üyeliğinin sunduğu tüm ayrıcalıklardan ücretsiz faydalanmak için 30 günlük deneme sürenizi başlatabilir, ardından ayda 7,90 Türk Lirası karşılığında üyeliğinize devam edebilirsiniz. Prime, ayda sadece 7,90 Türk Lirası’na özel indirimleri, geniş seçenekleri, kolaylığı ve dijital içerikleri üyeleri ile buluşturmayı sürdürüyor.

Üstelik bu fiyatın içinde ücretsiz ve hızlı teslimat, Prime Video ile ödüllü film ve dizilere sınırsız erişim, Prime Gaming ile ücretsiz oyunlar, oyun içi ödüller ve aylık Twitch.tv aboneliği ve Prime Özel Fırsat Günleri'nde sunulan cazip indirimler de var. Siz de http://www.amazon.com.tr/prime adresini ziyaret ederek Amazon Prime'a üye olabilir ya da 30 günlük ücretsiz deneme süresinin  keyfini sürebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için Amazon

Editörün notu: Bu haber 28 Eylül saat 08.05'te yazıldı. Güncel dolar kuru 18,43 TL'dir. Euro kuru 17,71 TL, altının gramı ise  991,90 TL'dir. 

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası açıkladı 

Emekli promosyonunda son dakika! Bankalar peş peşe açıkladı! Ziraat, TEB, Yapı Kredi, Akbank, İŞ Bankası...

4 katlı konuta 15 katlık imar izini!

 

 

 


Geri Dön