12 / 05 / 2024

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?



İş Hayatı

 Kariyerine 1986 senesinde STFA Yapı Yatırımları A.Ş.’de Projeler Koordinatörü olarak başlayan Sayın Erdem, 1991-1992 senesinde University of California,  Los Angeles Graduate School of Architecture and Urban Planning’de Misafir Araştırmacı olarak vazife yapmıştır. İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde 1988-2009 seneleri içinde Araştırma Görevlisi, Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör olarak vazife alan Sayın Erdem,
 aynı üniversitede 2012-2013 senelerinde Mimarlık Bölüm Başkanlığı statüsünde vazife yapmıştır. 2015-2017 senelerinde Abdullah Gül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanlığı vazifesini idame eden Sayın Erdem, 2017 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden emekli olmuştur. 

Sayın Erdem, 2017-2023 senelerinde Kadir Has Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan’ı ve eğitimden mesul Rektör Yardımcısı olarak vazife yapmıştır. Sayın Erdem, 2017-2023 seneleri içinde Kadir Has Üniversitesi'nin Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan’ı ve eğitimden mesul Rektör Yardımcısı olarak vazife almıştır. Sayın Erdem, İstinye Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde Öğretim 
Üyesi olarak vazifesini idame ettirmektedir. 

Sayın Erdem’in, ulusal ve uluslararası seviyede akademik ve mesleki araştırmaları, vazifeleri yarışma 
jüri üyelikleri, dahil olduğu ve ödüller aldığı yarışma projeleri, profesyonel mimari projeleri, uygulamaları, çalışmaları, çok sayıda bilimsel makale ve bildirisi ile sunumları vardır. 2013-2018 seneleri içinde Uluslararası Venedik Mimarlık Bienali’nin Türkiye Bilim Komitesi’nde yer almıştır. Doğal hayat ve bio-çeşitlilik meselelerinde çalışma ve araştırmalar yapan Rubicon Foundation (Hollanda) ile SEV Vakfı’nın yönetim kurulunda vazife almakta olan Sayın Erdem, İTÜ Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir. Sayın Erdem 21 Mart 2018 tarihi itibari ile İş GYO’da Yönetim Kurulu'nda üyelik vazifesini yürütmekte olup, aynı zamanda Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanı ve Denetimden Sorumlu Komite Üyesidir. Sayın Erdem’in, İş GYO’daki vazifeleri haricinde grup içi vazifesi yoktur.

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Mouayed Makhlouf kimdir? Kaç yaşında? Görevleri nedir?

Seba Gacemer kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?


Geri Dön