09 / 05 / 2024

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın! 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın! 

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi... Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...



6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen depremlerden sonra en riskli bölgeler arasında yer alan Adana'nın bulunduğu açıklanmıştı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Prof. Dr. Ahmet Ercan da söz konusu bölgeyle ilgili ara sıra uyarılar yapmıştı.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre 30 Haziran 2023 tarihinde Adana Tufanbeyli'de 3,7 büyüklüğünde deprem yaşandı. Verilen bilgiye göre, Deprem profesörü Ahmet Ercan Adana için bir kez daha uyarı yaptı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen şehir ismi verdi! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın! 

"KIRIK YIKMAZ UMURSAMAZLIK YIKAR"

Deprem profesörü Ahmet Ercan yaptığı açıklamada binaların kontrol edilmesi gerektiğini ve sağlam olmayanları kentsel dönüşüme sokulması gerektiğini belirtti.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir son dakika paylaşımı yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan şunları dile getirdi: Çok geç olmadan, TC'de ilgili bakanlık öncelikli olarak; Göksun, Kozan, Adana, Ceyhan'daki konut ve iş yerlerinde, hem yer, hem de yapı davranışlarını jeofizik+ inşaat mühendislerine baktırmalı, sağlam olmayanları kentsel dönüşüme sokmalı. Kırık yıkmaz, sarsıntı ile umursamazlık yıkar.

Diğer bir taraftan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yine sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:

16 Mart 22.49''da Mersin açığında Akdeniz''de olan M4,6''lık küçük deprem Ecemiş kırığının deniz içinde devamında olmuştur. Bölge gerginliğini atıyor. Kaygılanacak bir durum yok.

 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Böyle bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü!

Evde bakım maaşı alana resmen Temmuz 2023 şoku geldi! Evde bakım maaşı ödemesi artık böyle yapılacak! Hemen bakın!


Geri Dön