10 / 05 / 2024

Profilo 9 KG Çamaşır Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo 9 KG Çamaşır Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Çamaşırlarım daha hijyenik olsun diyenler için Profilo, 9 kg kapasitesi ve 8 farklı program ile tüketicisinin karşısına çıkıyor. Dijital ekran sayesinde güvenli ve kontrollü kullanım imkanı sunan Profilo çamaşır makinesi bir çok özelliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. 



 Profilo 9 KG Çamaşır Makinesi Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi
Her evin olmazsa olmaz beyaz eşyalarından biri de çamaşır makinesidir. Ev hanımlarının yığınla çamaşırlarını bir çok farklı programda yıkayarak temiz çamaşırlar elde edilmesini sağlar. Üstün teknik özelliklere sahip çamaşır makineleri yıkama esnasında kıyafetlere zarar vermez ve ilk günkü gibi kalmasını sağlar. İşte çamaşır makinesi hakkında merak edilenler.

9 Kg Kapasite

Çamaşır Makinesinin 9 kg kapasitesi bulunur.8 farklı programla 9 kg’a kadar çamaşırı yıkamak mümkündür.Yükleme önerisi ve ActiveWater teknolojisiyle sürekli otomatik yük ayarlaması yapar. Makineyi çalıştırdıktan sonra Ekstra Ekle ile unuttuğunu çamaşırları eklemee fırsatı sunuyor.

Lekelere Çözüm

İnatçı lekelere karşı suda bekletme özelliği bulunabilir. Bunun yanında Leke Uzmanı Opsiyonu sayesinde en inatçı 4 lekeden kurtulmak kolaydır.  Bunun yanında Vario Drum fonksiyonu her çamaşır için etkili yıkama yapar. Hassas çamaşırlarda bile inatçı lekeleri çıkartır.

Sessiz ve Tasarruflu

Sessiz çalışan ve uzun ömürlü bir motoru vardır. C sınıfı enerji verimliliği olan bir makinedir ve yıkama sürelerinde %65’e varan zaman tasarrufu elde edilir. AquaSpar fazla enerji ve su harcanmasının önüne geçiyor.

Güvenli ve Kontrollü Kullanım İmkanı

Metal kapı menteşesi, çok katlı su koruması, köpük ikazı, sesli uyarı sistemi, çocuk kilidi, dengesiz yük kontrolü gibi fonksiyonları sayesinde oldukça güvenli ve kontrollü şekilde çamaşır yıkama işlemi ortaya kurar.
Leke Uzmanı, uygun sıcaklık, yıkama süresi, su ve deterjan kombinasyonu ile kan, ter, çay ve yağ gibi inatçı lekeleri zahmetsizce çıkarmanıza yardımcı olur ve giysilerinizi yıpratmadan temizler.

Peki unutulan kıyafetleri çamaşır makinesi çalıştıktan sonra eklemek mümkün mü? İşte sorunun cevabı ve fiyat listesi


Geri Dön