29 / 04 / 2024

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı en ucuza nereden satın alınır? İşte Profilo 15 Mart 2023 fiyat listesi

Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı en ucuza nereden satın alınır? İşte Profilo 15 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabından memnun olmayanlar,Profilo BD2155WFNN Üstten Donduruculu Buzdolabı 186 x 70 cm n11 internet sitesinde indirimle satışta. Peki Profilo buzdolabı bu sitede ne kadara satılıyor? İşte detaylar..



 Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı en ucuza nereden satın alınır? İşte Profilo 15 Mart 2023 fiyat listesi
No frost teknolojisine sahip Profilo Üstten Donduruculu Buzdolabı geniş iç hacim ve hızlı dondurma özelliği ile ev hanımlarının tercihi oluyor.  Ayarlanabilir cam raf sayesinde her şeyi dolaba sığdırmanın mümkün olduğu buzdolabı aynı zamanda uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. Saklanan tüm mevsimlik yiyecekler derin dondurucu bölmesini tıka basa doldurur ve içerisini görmek zorlaşır.

Dondurucunuzun içini eşit şekilde aydınlatan Profilo Buzdolaplarınızın Derin Dondurucu LED Aydınlatması özelliği sayesinde gece gündüz aradığınız ürünü kolaylıkla bulmanızı sağlar. Kolaylıkla kontrol edilebilen nem kontrol mekanizmasıyla ExtraFresh çekmecesi sebze ve meyvelerinizi daha uzun süre taze tutmak üzere tasarlanmıştır. Bu çekmece sayesinde yiyeceklerinizi besin değerleri ve vitaminlerini korunurken size  keyifle tüketmek kalır.

Dondurma işlemi ne kadar hızlı olursa dondurulan gıdaların kalitesi o kadar yüksek olur. Hızlı Dondurucu, ekstra soğuk bölmesi ile yiyeceklerinizin daha hızlı dondurulmasını ve daha iyi saklanmasını sağlar. Sıcaklığı algılama özelliği sayesinde hâlihazırda donuk halde olan gıdalarınızın da çözülmesi engellenir. Böylece yiyeceklerinizi gönül rahatlığıyla saklayabilir ve ihtiyaç duyduğunuzda en taze şekilde tüketebilirsiniz.

Ayarlanabilir Cam Raf Sistemi, daha geniş veya daha kısa boyutlu yiyeceklerin sığması için rafları istediğiniz yükseklikte yerleştirmenizi sağlayan tasarımdır. Ayarlanabilir rarflar buzdolabının iç alanından en kullanışlı şekilde yararlanmanızı sağlar.Böylece siz de buzdolabınızı ihtiyaçlarınıza göre kolayca yerleştirebilirsiniz.

Peki Profilo buzdolabında yer alan AirFresh Filtresi nasıl bir işlev görüyor? Profilo buzdolabı ne kadara satılıyor? 


Geri Dön