15 / 05 / 2024

Promosyon dediğin böyle olur! İş Bankası'ndan EYT'lilere rekor ücret!

Promosyon dediğin böyle olur! İş Bankası'ndan EYT'lilere rekor ücret!

Türkiye gündeminde bir hayli duran Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi nihayete erdi ve içeriği belirlendi. Şimdi bankaların EYT'li olan vatandaşlara türlü promosyonlar sunarak müşteri çekme yarışı başladı. İş Bankası, lk etapta 2 milyon 250 bin kişinin faydalanacağı EYT'ye rekor promosyon



İŞ BANKASI'DAN EMEKLİ PROMOSYON GÜNCELLEMESİ GELDİ!

Son dönemlerde gündemde olan EYT düzenlemesi kısa bir süre evvel TBMM Genel Kurulu aracılığı ile alınan bir karar ile onay gördü. Kabul edilmesinin akabinden Resmi Gazete'de yayınlanarak resmiyete döküldü. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ayarlamasından yararlanan vatandaşlara ise Türkiye İş Bankası'ndan müjdeli duyuru geldi.

Promosyon dediğin böyle olur! İş Bankası ndan EYT lilere rekor ücret!

İlk etapta 2 milyon 250 bin kişinin yararlanması beklenilen EYT ile beraber emeklilik kapısı nihayet açılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) araxcılığı ile başlatılan başvuru  aşamasında EYT'liler soluğu SGK'da aldı. EYT'li vatandaşların ilk aylığı ise nisan ayı ile beraber iletileceği bilgisi paylaşıldı.

EYT'lilerin emekliliğiyle beraber sistemde yer alan bilgilere göre ülkemizdeki emekli sayısı 15 milyonun üstüne çıkacağı söylendi. Bankalar 2 milyon 250 bin kişinin YT'den yararlanması ile beraber promosyon rekabetini tekrar hızlandırdı.

 


Geri Dön