24 / 05 / 2024

Yok böyle bir kampanya! 3 dev birleşti ve voltran oluştu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli dediğin böyle olur

Yok böyle bir kampanya! 3 dev birleşti ve voltran oluştu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli dediğin böyle olur

Alım gücünün en aşşağılara indiği şu günlerde, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan bomba kampanya haberi geldi. İhtiyaç sahiplerine  mahsus yapılan bu kampanya bir çok kişiyi sevindirecek. Peki İhtiyaç kredisi başvuru şartları nedir?



Piyasa ekonomisinde mal ve hizmet fiyatları her zaman değişebilir. Bazı fiyatlar yükselir; bazı fiyatlar düşer. Enflasyon, yalnızca bireysel kalemlerin değil, mal ve hizmetlerin fiyatlarında geniş bir artış olduğunda meydana gelir; bu, bugün dün alabileceğinizden daha azını 1€'ya satın alabileceğiniz anlamına gelir. Diğer bir deyişle enflasyon, para biriminin değerini zamanla düşürür.

Yok böyle bir kampanya! 3 dev birleşti ve voltran oluştu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli dediğin böyle olur

Eşi benzeri olmayan kampanya!

Kamu bankaları aracılığı ile düzenlenen kampanya ile beraber ihtiyaç sahipleri havalara uçacak. İhtiyaç sahibi vatandaşlara Ziraat Bankası, Vakıfbank  ve Halkbank aracılığı ile yardım eli uzatılıyor. Düşük faizli ve yüksek vadeli 60 bin TL'lik ihtiyaç kredisini ilan etti. Maaşınızı kamu bankalarına taşımanız durumunda kampanyadan yararlanabileceksiniz.

Kamu bankaları aracılığı ile sadece müşterilerine özel başlatılan avantaj ile beraber düşük faiz seviyeleri dikkat çekti. Bugünden itibaren başlayan düşük faizli ihtiyaç kredisi için maaşlarınızı kamu bankasına aktarmanız gerekmekte.

Şartları yerine getirmeniz halinde 24 aya varan vade olanaklarıyls beraber 60 bin TL ihtiyaç kredisini elde edebilirsiniz. Düşük faizli ihtiyaç kredilerinde vade sayısı 24 ay olarak tespit edilen, 50 bin TL ve altı ihtiyaç kredisi başvurularınızda 36 aya varan vade avantajlarından yararlanabilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön