17 / 06 / 2024

Yok böyle bir kampanya! 3 dev birleşti ve voltran oluştu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli dediğin böyle olur

Yok böyle bir kampanya! 3 dev birleşti ve voltran oluştu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli dediğin böyle olur

Alım gücünün en aşşağılara indiği şu günlerde, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan bomba kampanya haberi geldi. İhtiyaç sahiplerine  mahsus yapılan bu kampanya bir çok kişiyi sevindirecek. Peki İhtiyaç kredisi başvuru şartları nedir?



Başvuru nasıl yapılır?

İhtiyaç kredisinden yararlanabilmek için gelir belgesi ve teminatsız bir halde başvuru yapabilirsiniz. Düşük faizli ve yüksek vadeli 60 bin TL kredi imkânı kamu bankaları aracılığı ile müşterilerine sağlanacak. Başvuru için ilk olarak bankalardan birisinin müşterisi olmanız lazım. Mobil Bankacılık ve İnternet Bankacılığı aracılığı ile başvurunuzu basitçe yapabilirsiniz.

Yok böyle bir kampanya! 3 dev birleşti ve voltran oluştu! İhtiyaç sahiplerine yardım eli dediğin böyle olur


İhtiyaç kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank aracılığı ile başlatılan kampanya ile beraber uzun vade ile düşük faiz oranlarından yararlanabilirsiniz. Belirtilen  kampanyaya başvuru yapmak için şubelere gidebilirsiniz, mobil bankacılık aracılığı ile işlemleri gerçekleştirebilirsiniz yahut Web bankacılığı vesilesi ile başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Kamu bankaları aracılığı ile düzenlenen kampanyadan faydalanmak için aşağıda yer alan şartları yerine getirmeniz gerekir. İşte şartlar;

18 yaşından büyük olmanız gerekir,
Düzenli bir geliriniz olması gerekir,
Kredi notunuzun kredi almaya uygun olması gerekir. 

EYT'liler duyunca bayılacak! Bu paraya dikkat! İşte bu kadar ödeme yapılacak

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap'a 1 milyon TL bağışladı

Kahramanmaraş depreminden sonra sayı 11.1 milyona ulaştı!  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön