23 / 07 / 2024

Promosyon ödemelerinde ayar iyice şaştı! Ay sonunda 35 bin TL hesaplarda olacak!

Promosyon ödemelerinde ayar iyice şaştı! Ay sonunda 35 bin TL hesaplarda olacak!

Emekli ve çalışan promosyonlarında yaşanan yarış son zamanlarda gündemde yer alıyor. İşte o yarışa yeni bir rakam daha eklendi. İşte detaylar!




35 BİN TL PROMOSYON!

Bankalar arasında son dönemlerde promosyon yarışı sürüyor. Emekliler için banka promosyonu konusunda rekabet devam ederken Yapı Kredi 7 bin 500 TL promosyon ödemesi vereceğini duyurmuştu. Banka son olarak yaptığı açıklamasında kesenin ağzını iyice açtıklarını söyleyerek 30 Eylül’de ödeme yapacaklarını belirtti. İşte 35 bin TL promosyon ödemesine dair detaylar…

30 EYLÜL’DEN İTİBAREN ÖDENMESİNE KARAR VERİLDİ

Özel bankalar promosyon ödemesi konusunda yarış halinde. Eylül ayına kadar uzatılan promosyon ödemesine dair detaylar merak ediliyor. Yapı Kredi Bankası 7 bin 500 TL’lik emekli ikramiyesi veriyor. Konuya dair yeni bir karar aldığını açıkladı. Yapı Kredi 35 bin TL promosyon ödeme yapacağını duyurdu.

Yapı Kredi, kendi şubelerinde sigorta ürünlerini sattığı Allianz’ın çalışanlarına 30 Eylül itibari ile 35 bin lira promosyon ödemesi yapacak.

35 BİN TL HESAPLARA GEÇECEK!

Promosyon konusuna dair Allianz’dan çalışanlarına gönderilen elektronik postada şu ifadelere yer verildi; “Allianz Türkiye olarak içinde bulunduğumuz zor durumlarla mücadelede elimizden geleni yapmaya devam etmekteyiz. Hepimizin maaş hesabının bulunduğu banka ile 3 yıllık promosyon anlaşmasını başarılı bir şekilde sonuçlandırarak önemli bir tutar elde ettik. 3 yıllık dönem için elde edilen bu tutar hepimizin 30 Eylül tarihinde eşit olarak dağıtılacaktır. Tek seferde toplu ve maaşına ek olarak yatırılacak olan tutar net 35 bin liradır.”

EMEKLİ PROMOSYONU VEREN BANKALAR 2022 NELERDİR?

Emekli promosyon veren bankalar milyonlarca kişinin dikkatini çekmeye devam ediyor. İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Finansbank, TEB, Ziraat Bankası diğer tüm bankalar müşterilerine bankalarına maaşlarını taşıması haline çok ciddi promosyon olanağı sunuyor. Hal böyleyken banka emekli promosyon ücretleri de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor.

TOKİ Sakarya Ferizli 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Sakarya Arifiye 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Sakarya Adapazarı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön