15 / 05 / 2024

Promosyonda anlaşma sağlandı! Vakıfbank 18 bin lira daha verecek!

Promosyonda anlaşma sağlandı! Vakıfbank 18 bin lira daha verecek!

Vatandaşların yakından takip ettiği promosyon ödemelerinde bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden devam ediyor.



 Emeklilerin yanı sıra kamu kuruluşlarından da promosyonla ilgili haberler geliyor. Son olarak Trabzon'da belediye personeline yaklaşık 18 bin lira daha maaş promosyonu verileceği açıklandı.

Emekli maaşlarının ardından kamu çalışanlarının maaşlarına sıçrayan promosyon ödemeleriyle ilgili her gün yeni haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesi personeline, mevcut banka ile yapılan anlaşmaya göre ilave olarak 17 ile 18 bin lira arasında maaş promosyonu ödeneceği açıklandı.

Sözleşme yenilendi! 

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, yıl içinde Vakıfbank ile imzalanan promosyon sözleşmesinin iptal edilerek yenisinin hazırlandığı belirtildi. 

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ücretlerde meydana gelen artışlardan sonra personelin Vakıfbank'tan aldığı promosyonun yükseltilmesi için çalışmaların sona erdiğini vurguladı. 

17-18 bin lira aralığında yeni ödeme yapılacak!

Zorluoğlu, bankayla 3 senelik yeni sözleşme yapılacağını belirterek, "Bunun karşılığında önceden ödenen kişi başı 8 bin 300 liraya ek olarak kasım ayı içerisinde personel başına 17-18 bin lira aralığında ödeme olacak. Desteklerinden dolayı Vakıfbank Genel Müdürümüz ve hemşehrimiz Abdi Serdar Üstünsalih'e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Özveriyle ve gayretle çalışan personelimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön