17 / 05 / 2024

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

Kamuda olduğu kadar özel sektörde de promosyon heyecanı devam ediyor. Yeni dönem promosyon ödemeleri için Türkiye Ekonomi Bankası ile anlaşma sağlayan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşmeye imza attı.



BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün de promosyon görüşmeleri süreci içerisinde üniversite ve banka yöneticilerinin son derece uyumlu bir diyalog ortamı oluşturduklarına dikkat çekerek, yakalanan sinerjinin çalışma süreci boyunca kurumlara olumlu katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

Türkiye Ekonomi Bankası Marmara Bölge Müdürlüğü Direktörü Ersin Sağlam ise Bölge Müdürlüğü’nün kuruluş yerinin Bursa olduğunu hatırlatarak “Dolayısıyla Bursa Uludağ Üniversitesi’nin maaş ödeme ihalesini almak bizim adımıza çok iyi bir motivasyon kaynağı oldu. Bu süreçte Uludağ Üniversitesi yöneticilerinin göstermiş olduğu anlayış ve işbirliği için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Her yemeğin yanına mutlaka yapılıyor! Fiyatını duyanlar menüyü değiştirecek

25 günde ev sahibi olmak isteyenler haberi okudu bile! Talep yüzde 300’ü aştı

Doğalgaz yardımı başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı ne kadar? (2022 e-Devlet doğalgaz yardımı başvuru ekranı)


Geri Dön