30 / 04 / 2024

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

Kamuda olduğu kadar özel sektörde de promosyon heyecanı devam ediyor. Yeni dönem promosyon ödemeleri için Türkiye Ekonomi Bankası ile anlaşma sağlayan Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, 30 bin TL net ödeme yapılması konusunda banka yöneticileri ile sözleşmeye imza attı.



Bursa Uludağ Üniversitesi Senato Salonu’nda düzenlenen imza törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcılası Prof. Dr. Adem Doğangün ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Uludağ Üniversitesi Genel Sekreteri Osman Dikmen, TEB Marmara Bölge Müdürlüğü Direktörü Ersin Sağlam, BUÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kamuran Üstün ve TEB Perakende Bankacılık Bölge Satış Müdürü Yunus Olgaç da katıldı. Törende alınan karara göre, promosyon ödemeleri 15 Aralık’ta hesaplara yatırılacak.

7 BİN 500 CİVARINDA ÇALIŞANIMIZ VAR”

Senato Salonu’ndaki imza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, büyük bir üniversite olduklarını ve üniversitede çalışan sayısının 7 bin 500 civarında olduğunu belirterek, yeni dönem promosyon ödemeleri için önceki ay ihaleye çıktıklarını hatırlattı.

Promosyonda anlaşma tamam! 30 bin lira ödenecek! Tarih de belli oldu

“YENİ BİR BANKA İLE ÇALIŞACAĞIZ”

Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Çok sayıda bankadan gelen temsilciler üniversitemizin açtığı ihaleye katıldı. Yapılan görüşmeler ve karşılıklı fedakarlıklar sayesinde güzel bir noktaya geldik. Sonuçlara bakıldığında hepimiz için kazançlı bir durum olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Akademik personelimize, idari personelimize, tüm çalışanlarımıza ve bankamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Önceki bankamızla güzel bir çalışma dönemi geçirmiştik. Yeni dönemde yeni bir banka ile çalışmış olacağız. Verimli bir süreç geçirmeyi diliyorum” ifadelerini kullandı.


Geri Dön