10 / 05 / 2024

Promosyonda yarış kızıştı! Tam tamına 41 bin 500 lira verecekler! Böyle rakam görülmedi

Promosyonda yarış kızıştı! Tam tamına 41 bin 500 lira verecekler! Böyle rakam görülmedi

Bankalar kamu ve özel promosyon ödemelerinde adeta yarışa girdiler. Üniversiteler ve belediyeler ise bu yarışta başı çekiyorlar. İşte detaylar…



Kamu ve özel sektör emeklilerinin maaşları için bankaların vermiş olduğu promosyon tutarları rekor kırmaya devam ediyor.

Bankaların verdiği promosyon ödemelerinde tutarları sürekli  olarak yükselmeye devam ediyor. Özel olarak üniversiteler ile bankalar arasında yapılan promosyon anlaşmaları da son zamanlarda dikkat çekiyor.

5 bin 500 çalışanı içine alan bir promosyon ödemesinde anlaşma sağlanan rakam ise bir anda gündem oldu.

Anadolu Üniversitesi'nde (AÜ) gerçekleştirilecek olan banka maaş promosyon ihalesini Türk Ekonomi Bankası (TEB) 41. 500 liralık rekor bir ücret ile kazandı. Promosyon üç yıllık anlaşma kapsamı dahilinde ödenecek.

5 bin 500 çalışanın tamamı ise 41. 500'er Türk lirası promosyon ödemesinden faydalanacak.

Anlaşma gerçekleştirilen rakamın bir kurum ile banka arasında imzalanmış olan promosyon anlaşmalar yönünden Türkiye rekoru olduğu dile getirildi.

YEŞİLYURT BELEDİYESİ

Yeşilyurt Belediyesi’nde görev alan toplam bin 30 personelin maaşlarının ise yatırılacağı banka ve personele ödenecek toplam promosyon miktarının belirlenmesi amacı ile yapılan ihale bitti.

2022 - 2027 senelerini içeren yeni maaş anlaşması da ardından belediye personellerine tek şekilde 27 bin 50 lira banka promosyonu ödenmesine dair yapılan anlaşmada ihale sözleşmesine yer verildi.

Banka promosyonu, çalışanlar kişiler arasında büyük bir sevinç ile karşılandı. Belediye personellerini mut edecek olan maaş promosyon ihale sürecinin bitmesinde büyük bir emek sarf ettiği dile getiren Çınar, banka promosyonunun ilk maaşta personellerin hesabına aktarılacağının müjdesini verdi.

Promosyonda yarış kızıştı! Tam tamına 41 bin 500 lira verecekler! Böyle rakam görülmedi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön