20 / 05 / 2024

Promosyonda yarış kızıştı! Tam tamına 41 bin 500 lira verecekler! Böyle rakam görülmedi

Promosyonda yarış kızıştı! Tam tamına 41 bin 500 lira verecekler! Böyle rakam görülmedi

Bankalar kamu ve özel promosyon ödemelerinde adeta yarışa girdiler. Üniversiteler ve belediyeler ise bu yarışta başı çekiyorlar. İşte detaylar…



TUZLA BELEDİYESİ
Tuzla çalışanlarına % 80 zam müjdesi sonrası belediyede görevli olan 312 memur ve kadrolu işçi personeline maaş promosyonu müjdesi de geldi. Maaş promosyonunu içine alan açık ihaleyi en çok teklif veren özel bir banka kazanmış oldu.

Yapılan üç yıllık anlaşma kapsamı dahilinde Tuzla Belediyesi’nde görevli olan memur ve kadrolu işçi personeline toplamda kişi başı 26. 400 lira banka promosyonu verilecek.

ESOGÜ
Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde (ESOGÜ) maaş ödeme ve aynı zamanda banka promosyon ihalesini kazanan Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile birlikte ESOGÜ Rektörlüğü arasında sözleşme imzalandı.

5 Temmuz 2022 günü yapılan ESOGÜ maaş ödeme ve banka promosyon ihalesi, 27 kez tekrarlanan pazarlık turu sonucunda kişi başı olarak 31. 100 lira ile TEB bünyesinde kaldı.

GAÜN
Gaziantep Üniversitesi'nde (GAÜN) maaş promosyon sözleşmesinde imzalar atıldı. Üniversitenin 5 bin 291 akademik ve idari çalışan personelinin, promosyon tutarını sözleşme kapsamı dahilinde 15 Eylül 2022’de alacağı ifade edildi.

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Adıyaman Üniversitesi, çalışanların banka promosyonu için İş Bankası ile tekrar anlaşmaya vardı.

İhaleye katılmış olan bankaların üniversite personeli için ödemeyi taahhüt ettiği belirli promosyon tutarı, üniversite personeline bankalar için gerçekleştirilen memnuniyet anketi sonuçları, bankaların ATM ve şube sayıları hedef alınarak ihale komisyonu eli ile yapılan değerlendirme sonucunda 32 bin 500 lira teklif veren İş Bankası Adıyaman Şubesi ile sözleşmeye imza attı.

Yapılan sözleşme ile birlikte 01.09.2022 tarihi itibarıyla 3 sene süre ile üniversite personelinin maaş ve diğer ödemelerinin İş Bankası Adıyaman Şubesi aracılığı ile gerçekleştirileceği bildirildi.

Promosyonda yarış kızıştı! Tam tamına 41 bin 500 lira verecekler! Böyle rakam görülmedi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön