01 / 05 / 2024

PTT 55 bin personel alımı olacak mı? PTT personel şartları 2022 nedir?

PTT 55 bin personel alımı olacak mı? PTT personel şartları 2022 nedir?

PTT bünyesinde çalışmak isteyen milyonlarca vatandaş yeni alımların yapılacağı tarihi merak ediyorlar. İş arayışında olanlar bu yıl PTT bünyesinde 55 bin personel alımının yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. İşte tüm merak edilenler..



Posta ve iletişim hizmeti Posta ve Telgraf Teşkilatı'nda istihdam sağlamak isteyenler PTT personel alımının ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. Kurum bünyesine 55 bin personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu duyurunun ardından başvuruların ne zaman yapılacağı ve başvuru şartları araştırılmaya başlandı. 

PTT 55 bin personel alımı için öncelikli olarak ilanın yayınlanması bekleniyor. İlana başvuru yapacak olan kişiler öncelikli olarak yazılı sınava tabi tutulacak ve belirli şartları taşıyor olmaları durumunda işe başlayabilecekler. 

PTT 55 bin personel alımı olacak mı? PTT personel şartları 2022 nedir?

PTT 55 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

PTT 55 bin personel alımının ne zaman yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi. PTT personel alım tarihi açıklanır açıklanmaz haberimizin içerisine eklenecektir. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön