07 / 05 / 2024

PTT bayrama özel tüm illere duyurdu! Herkese 120 TL dağıtacak!

PTT bayrama özel tüm illere duyurdu! Herkese 120 TL dağıtacak!

Ramazan Bayramı’na bir haftadan az kaldı. Vatandaşlar için düzenlenen bayram alışverişi kampanyaları da hız kazandı. PTT bu kapsamda 120 TL verecek. İşte tüm detaylar…



Ramazan Bayramı’na az kalması ile birlikte vatandaşlar uygun fiyatlı alışveriş yapmak için market market geziyor. PTT vatandaşlara 120 TL destekte bulunacağını açıkladı. Ramazan Bayramı alışverişi için ödenecek bu tutar için şartları sağlayan vatandaşlara paralar yatırılacak.

PTT bayrama özel tüm illere duyurdu! Herkese 120 TL dağıtacak!

PTT 120 TL verecek

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte devletten yardım duyurulara gelmeye devam ediyor. Bir yardım duyurusu da PTT’den geldi. İşte bu şartları sağlayan vatandaşlara 120 TL tutarında para verilecek. Kampanya 81 ilde geçerli olacak. Tek şart PTT kartına sahip olmak.

PTT Ramazan Bayramı için gıda ve giyim sektöründe geçerli 400 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 40 TL yardımı yapacak. Kampanyanın detayları PTT web sitesi üzerinden paylaşıldı. Kampanya kapsamında toplam 120 TL ödeme verilecek. PTT mesaj ile duyuru yaptı. Duyuruda Ramazan ayı boyunca yapılacak alışverişlerde geçerli 120 TL’nin hesaplara yatırılacağını duyurdu. Kampanya 81 il için geçerli olacak. ilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön