19 / 05 / 2024

PTT bayrama özel tüm illere duyurdu! Herkese 120 TL dağıtacak!

PTT bayrama özel tüm illere duyurdu! Herkese 120 TL dağıtacak!

Ramazan Bayramı’na bir haftadan az kaldı. Vatandaşlar için düzenlenen bayram alışverişi kampanyaları da hız kazandı. PTT bu kapsamda 120 TL verecek. İşte tüm detaylar…



PTT bayrama özel tüm illere duyurdu! Herkese 120 TL dağıtacak!

PTT 81 ilde geçerli Ramazan kampanyasını duyurdu

PTT 81 il için duyuru yaptı. Toplamda 120 TL parayı iadesi yapılacak. Ramazan’ın son haftasına girilmesi ile beraber PTT önemli bir adım attı. Ekonomik kriz ve bunun yanında yükselen enflasyon sebebiyle vatandaşlar bayram ihtiyaçlarını gideremeyecek seviyede. Bu vatandaşlar için PTT bir müjde verdi.

PTT milyonlar da ihtiyaç sahibi be dar gelirli için sosyal yardımlarını sürdürmeye devam ediyor. PTT bu sefer de giyim ve gıda yardımı yapacak. Bahar Ayı’nın gelmesiyle birlikte yazlık alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar bu habere çok sevindi.

Ramazan kampanyası ile birlikte mastır kart-maestro logosunu sahip PTT kartları ile gıda ya da giyim sektörü üzerinden yapılacak 400 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL, sonraki her 400 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL olmak üzere toplamda 3 kez parayı iadesi yapılacak.  Toplamda 120 TL tutarında para hesaplara iade edilecek.

Aile Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı müjdesi...Flaş Nisan 2023 açıklaması!

PTT'den personel alımı duyurusu! Herkes bu tarihe dikkat etsin, işte detaylar!

Çocuklu ailelere 650 TL destek verilecek! Bakan Derya Yanık peş peşe açıkladı! Hemen paranızı PTT'den alın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön